tantra massage i jylland erotiske tegninger

stede i nuet i den sanselige oplevelse er den bedste træning for en mand der vil være multiorgastisk og helkropsorgastisk. Man kan bruge den erotiske energi efter en tantramassage - den energi der nu er vækket og flyder frit i hele kroppen - som brændstof på rejsen mod at blive et bedre menneske. Her vil du finde kilden til din kraft og styrke; faktisk er der mange mænd der oplever at den sanselige væren i nuet forbinder dem til deres mission i livet og at de derigennem finder en højere mening med deres liv. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Ifølge tantra kan manden ligesom kvinden være multiorgastisk, det vil sige i stand til at få mange orgasmer uden at miste energien gennem udløsning. Den erotiske tantriske massage hjælper i sig selv til en dyb tilstand af afspænding, og til at komme ned i kroppen og være tilstede her og nu, og til at give slip på alle bekymringer og al stress.

Videos

Love latina ass. Dermed misser manden en enorm del af sit potentiale som kraftfuld viril mand. Når I er klar til massagen klæder du dig af og lægger dig på madrassen, og så kommer massøren ind. Men vi lever i et samfund som har glemt dette, og i stedet opdrager man drengene til at udløsningen er målet. Pakke 1, denne pakke inkluderer en kort indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 2 timer. . Hvis du ønsker det kan massøren give dig en kort intro til hvordan vi arbejder med energien i tantra og hvad du kan forvente at opleve undervejs. Du vil dermed også opleve en langt større selvtillid som mand, og en få en følelse af virilitet, gennemslagskraft og styrke på alle områder af livet. Hvad får jeg ud af en tantramassage? Yoga Nidra Yoga Nidra kaldes også 'bevidst yogisk søvn og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Meditation, tantra viser os at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst.

: Tantra massage i jylland erotiske tegninger

Body-to-body vil sige at massøren bruger bruger sin egen krop til at give massagen med; hænder, arme, krop, bryster og ben. Den kærlige og nærværende måde som massagen gives på vækker hjertet hos både modtager og giver, og dette giver dig endnu mere ro i hovedet. Sådan foregår massagen: Så begynder massagen, som er en tantrisk body-to-body-massage, der vækker og skærper dine sanser, og som også vækker og løfter din erotiske energi og spreder den ud i hele din krop, og dermed giver dig mulighed. Inden massagen starter er der tid til at sidde og snakke lidt og stille spørgsmål. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden. På den måde kan du med tiden lære at blive multiorgastisk og opleve at hele kroppen kan opleve samme orgastiske intensitet som man normalt kun oplever omkring kønnet. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer eller aspekter du gerne vil vække og udvikle.

: Tantra massage i jylland erotiske tegninger

Tantramassage giver dig mulighed for at komme dybt ind i dig selv og mærke dig selv indefra. Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker. Du vil opleve i massagen at din erotiske energi bliver vækket på en måde der løfter den og fordeler den så du kan modtage intens nydelse og opleve intens lyst uden at bølgen knækker og du får udløsning. Tantramassage-pakker, vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt (4-håndsmassage). Mange mænd tror at de vil have svært ved at undgå udløsning under massagen, men det er en tanke der kommer af at man endnu ikke har lært at beherske den erotiske energi. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. Praktisk information: En tantramassage i Tantra Templet starter med at du aftaler en tid hvad koster en prostitueret gratis chat sex til massage, og når du så møder op i vores smukke tempel bliver du modtaget af din kvindelige massør, der har gjort et smukt rum klart til jeres massage. Du tager også et bad for at være helt varm, afslappet og ren inden I starter vi har sæbe og håndklæder til rådighed. Massagen er også en enestående mulighed for at slippe ideen om hvilke roller, du skal spille, og hvad du skal gøre for at gøre det rigtige det er her, du kan lægge arbejdsidentiteten, familierollerne og idealerne til. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Pakke 2, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 2,5 timer. Massagen vækker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik og selvtillid, og den viser dig hvordan du kan stå i din fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og kærlighed. Her er der pludselig ingen forventninger eller følelser af mindreværd, men kun ren sanselig væren i nuet. Tantramassagen kan hjælpe dig til at forstå og beherske din sexuelle energi, så du kan stå fast, sikkert og fuld af selvtillid i både dit erotiske liv, dit kærlighedsliv, dit arbejdsliv og dit forhold til dig selv. Det er altid kvindelige massører der giver massage til mænd hos os, da vi arbejder med polariteten mellem det maskuline og det feminine i massagen. Spirituel Vækkelse - hvor du bruger energien fra massagen til at udvide din bevidsthed så du bliver eet med den universelle bevidsthed, med sigte på at blive et med den universelle bevidsthed, så du kan slippe alle dagligdagens.

Tantra massage i jylland erotiske tegninger

0 tanker om “Tantra massage i jylland erotiske tegninger

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *