parmassage deal hvad er en swingerklub

Berit og tusind tak for sidst, virkelig en oplevelse min kæreste og jeg glæder os til at prøve igen. Bb50 - Mand, 50 år, vår54 - Par, 60,. Book par massage i god tid. Vi har travlt, så vil I gerne have massage samtidig, er det derfor ofte nødvendigt at booke i god tid. Berit lå stille og rolig sine hænder på ryggen ca 30min. Parmassagen hos Salt Touch fungerer således, at massøren går fra den ene til den anden, og masserer ned over kroppen. Har været en super oplevelse, og kan varmt anbefale. I får 120 minutter med plads til ro og fordybelse, hvor I både kan komme i kontakt med jer selv og jeres parforhold.

Parmassage deal hvad er en swingerklub -

Her kan du se hvem som også kigger forbi klubben, har du profil på kan du/i skrive hvad du/i evt. Hvad enten du ønsker parmassage i Aalborg eller parmassage i Århus, vil vi hos Salt Touch sikre dig en oplevelse, der er køreturen værd. Baloo - Mand, 48 år, gaia - Kvinde, 34 år, desøde - Par, 37,. Jeg gik ud 10 kg lettere, og manden var helt afslappet og lettet. Vælvære og medicin for krop og sind" "Et skønt sted og dejlig massage man får. På denne måde sikre vi, at I får den bedste behandling og massage, der stemmer overens med jeres behov og ønsker, og samtidig giver det det bedste resultat både for jer. Black and Blond - Par, 29,. Blackie44 - Mand, 43 år, tjs - Par, 30,. parmassage deal hvad er en swingerklub

: Parmassage deal hvad er en swingerklub

Kan kun varmt anbefale dette sted.". Søger til besøget, det er ikke bindende at skrive sig på, men vi bliver glade for at man sletter sig når man fortryder eller bliver forhindret. Vi sørger altid for, ligegyldigt hvor I landet du kommer fra, om turen har været lang eller kort, at du er dejligt afslappet i både krop og sjæl, inden vi påbegynder behandlingen og massagen. Med en overraskelse eller en gave til kæresten fra Salt Touch, hvor I begge er i centrum med kæreste aktiviteter, plejer I både jer selv, hinanden og jeres parforhold. Nyd en massage samtidig i København. Vi vil hos Salt Touch gerne yde en behandling, der passer til jeres individuelle behov og ønsker, da den ene af jer kan have behov for behandling på dele af kroppen, som den anden ikke har. Behandlingen afsluttes med pleje af jeres ansigt, og bagefter vil I føle, at jeres krop er i harmoni, og samtidig har I tilbragt nogle dyrebare minutter i hinandens selskab, som I vil nyde i lang tid. Massagen er en lækker oliemassage, der blot gør wellness oplevelsen endnu mere unik og lækker. Med en parmassage får I dermed ikke blot en lækker spa oplevelse for 2, hvor I også har mulighed for at afprøve vores lækre Dødehav, I får også en afspændingsmassage, der løsner jeres ømme muskler. Tnvesj - Par, 46,. Tusind tak Berit, vi ses helt sikkert igen." "Det er altid en skøn oplevelse og kom ned til Berit og hendes magiske hænder. Blev meget overrasket da jeg var færdig. 11.30-13.30-17, Torsdag.7/11. Vi lover at gøre vores for, at I får en god oplevelse både massage- og velværemæssigt. Havde ingen smerter og har ikke haft det siden." "Berit er utrolig kompetent massør.

: Parmassage deal hvad er en swingerklub

Du er virkelig en dejlig person som er indbegrebet af god service og wellness, og du har været med til at gøre vores weekend helt speciel, tusind tak. Jensen1980 - Mand, swingerklub aarhus wellness glostrup 39 år legetime - Kvinde, 53 år velholdt mand - Mand, 57 år playmates søger - Par, 47,. Hamder3 - Mand, 54 år bblom3 - Kvinde, 46 år, katz - Par, 46,. Parmassage ved Mariagerfjord, hos Salt Touch tilbyder vi parmassage til par i hele landet. Side om side gennem hele parmassagen ligger I på hver jeres briks og modtager en skøn, velværende og effektiv helkrops massage. Quinden - Kvinde, 58 år, katja og Zipp - Par, 32,. Navn: email Adresse: telefonnummer emne. WiSa - Par, 45,. Oplevelse for 2 med kæresten, hos Salt Touch ved vi godt, at det kan være svært at blive ved med at være kreativ, når der skal udvælges gaver, overraskelser eller forkælelse. Vi ses helt sikkert igen." "Jeg var med min kæreste til par massage. Chiligirl - Kvinde, 40 år joker - Mand, 35 år, krebsen1980 - Kvinde, 38 år, ryder - Kvinde,. Thomson48 - Mand, 49 år moden swinger 1 - Mand,. Skorpion - Mand, 35 år, hn38 - Mand, 37 år, charlie33 - Mand,. Cristiano - Mand, 32 år, massage man - Mand,. Frækleg - Mand, 46 år, coolcarl - Mand, 32 år lovejohny26 - Mand, 32 år, mfraWisa - Mand,. Er det svært at finde tid til parmassage, kan I vælge at få massage efter hinanden. Det er en hyggelig klinik, og du har mulighed for at sidde og slappe af med en kop the og en spændende bog fra hylden, imens du venter på din partner. Det er vores erfaring, at alle får det bedste udbytte af massagen, når den foregår i mest mulig. Blue Box Couple - Par, 42,. Du kan kontakte os hos Salt Touch og vi giver dig gerne nogle idéer til, hvilken form for overraskelse til kæresten og oplevelser for 2, vi kan tilbyde. Sapio - Mand, 32 år, missii - Kvinde, 39 år Lyst til mere - Par, 41, 41 år Sune123 - Mand, 42 år Eplekake - Par, 31, 43 år krisshage79 - Mand, 40 år 2liderlige4smuk6. Pleje af ansigt eller hår, kom omklædt i badetøj, book en tid. Med en wellness oplevelse for 2 hos Salt Touch kan du forkæle din kæreste med for eksempel en omgang massage, ansigtsbehandling eller kropspeeling. Min mand og jeg elsker at komme derude. ParmassageDer er mange, der gerne vil dele en god oplevelse, når en hyggelig eftermiddag skal nydes i godt selskab.

Parmassage deal hvad er en swingerklub

1 tanker om “Parmassage deal hvad er en swingerklub

  • 02.11.2019 på 04:15
    Permalink

    -

    Svar

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *